Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Napocska csoport


2020/2021 tanév
Korcsoport:Kis-középső csoport
Óvodapedagógusok:
      Nagy Tivadarné (Erzsike óvónéni)
       Oszlánszki Enikő
Dajka:
Szegfű Mihályné ( Jolika néni)
Csoportlétszám: 26 fő
Hogy milyenek vagyunk?
Eleven, vidám, nyüzsgő csoport. Célunk, hogy szeretettel, megértő pedagógusi attitűddel megkönnyítsük a gyermekek számára az óvodai életbe való beilleszkedést, megszerettessük velük az óvodát, és a csoportból igazi közösséget varázsoljunk.
 Mi felnőttek mindent megteszünk, azért, hogy a gyermekeket az életkoruknak és egyéni fejlettségüknek megfelelően, minél több inger érje és pozitív szemléletű, a világra nyitott emberekké váljanak. Sok játékos tevékenységgel, mozgással, zenével, dalos játékkal, verssel, mesével színesítjük az óvodai mindennapokat. A gyermekeknek játék közben komplex lehetőségeket kínálunk, hogy ismereteiket, tapasztalataik útján bővíthessék. Az évszakokhoz, aktuális projektekhez kapcsoljuk a feldolgozandó anyagokat. A gyermekek készségeit, kézügyességét sokféle tevékenységgel fejlesztjük. A zenei nevelésnél törekszünk a hagyományok és az ünnepek megőrzésére.
 Gyakran sétálunk, a településen a városlakók legnagyobb örömére. Sétánk alkalmával a gyermekeink megismerkedhetnek a város természeti adottságaival, így járulunk hozzá, hogy megszokják, és megértsék, hogy a természetet óvni, védeni kell.
 A gyermekeink szüleivel segítő, empatikus, jó kapcsolatot ápolunk. Lehetőséget teremtünk, hogy betekinthessenek a gyermekeik mindennapjaiba, fejlődésébe, óvodai életébe a közösségi felületen is.
Mindent megteszünk, hogy szebbé és jobbá tegyük a  gyermekeink óvodai életét és szeretnénk, hogy sok felejthetetlen élménnyel legyenek gazdagabbak és jó alapokat adjunk az iskolai élethez.